Κυριακή 17 Απριλίου 2011

2310 Festival στην Θεσσαλονίκη


ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 - Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκη (presented by Detox Events and powered by Spicy Entertainment)


Και ενώ η προπώληση για την εμφάνιση των JUDAS PRIEST – WHITESNAKE στην συναυλία τους στην Αθήνα, στις 5 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού συνεχίζεται δυναμικά, μια νέα ανακοίνωση έρχεται και η πυξίδα δείχνει Βόρεια !!!! Στις 6 Ιουλίου , οι Judas Priest, οι Whitesnake και οι Firewind μαζί με άλλα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα εμφανισθούν στη Θεσσαλονίκη στο 2310 FESTIVAL στο Καυτανζόγλειο Στάδιο!!!!

Πρόκειται για ένα διήμερο Festival που παρουσιάζει η Detox Events και για το οποίο η πρώτη αυτή «βαριά» μέρα θα είναι powered by Spicy Entertainment.


Η πρώτη ημέρα (6 Ιουλίου) του 2310 FESTIVAL ανήκει στον σκληρό ήχο. Οι "Θεοί του Μέταλ" Judas Priest, οι Whitesnake του David Coverdale και οι δικοί μας Firewind συνθέτουν το καλύτερο metal line-up που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Θεσσαλονίκη. Και όμως, θα πλαισιωθούν από περισσότερα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.


Η δεύτερη ημέρα (7 Ιουλίου) του 2310 FESTIVAL ανήκει στον ποπ και ροκ ήχο. Το μεγάλο όνομα είναι οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού James, στην πρώτη εμφάνισή τους στην Θεσσαλονίκη μετά από τον θρίαμβο στο Θέατρο Γης προ διετίας. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι δυναμικοί My Excuse, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα εντυπωσιακά ονόματα και για αυτή την ημέρα.


Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr και από τις 29 Μαρτίου θα βρίσκονται και στα καταστήματα Public και Tickethouse.Περισσότερες πληροφορίες για το 2310 FESTIVAL, αλλά και τα νέα ονόματα του line-up θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΜΟΝΟΗΜΕΡΑ - 45 Ευρώ πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr. Από 29 Μαρτίου και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται προς 50 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του γηπέδου.ΔΙΗΜΕΡΑ - 80 Ευρώ πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr. Από 29 Μαρτίου και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.grΕπικοινωνία με media: Σταύρος Στριλιγκάς, www.myspace.com/ pragency
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝJUDAS PRIESTΑπό τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν οι Judas Priest ανακοίνωσαν ότι η Epitaph Tour θα είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία της τεράστιας καριέρας τους, σύσσωμο το metal κοινό ανέμενε με κομμένη την ανάσα την ανακοίνωση κάποιας ημερομηνίας και για την Ελλάδα. Στις 6 Ιουλίου, λοιπόν, θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε, για τελευταία φορά live στην Θεσσαλονίκη, τους “Metal Gods”.Για να γιορτάσουν το γεγονός, οι Priest έχουν ανακοινώσει ότι σκέφτονται να περιλάβουν στο setlist της περιοδείας τουλάχιστον ένα τραγούδι από κάθε δίσκο της καριέρας τους, ώστε να μην αφήσουν ούτε έναν οπαδό απογοητευμένο! Και φυσικά, υπόσχονται ότι θα δείξουν σε όλο τον πλανήτη πως πρέπει να είναι μια πραγματική metal συναυλία, αντάξια της κληρονομιάς που αφήνουν πίσω τους: με τους ενισχυτές στο 11 και “all guns blazing”! Πιστοί, ετοιμαστείτε να αποτίσετε τον τελευταίο φόρο τιμής στους “Θεούς του Metal”! WHITESNAKEΜετά τις εμφανίσεις τους με τους Scorpions και τους Def Leppard, οι Whitesnake μας επισκέπτονται για 3η φορά τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη για το πόσα σημαίνουν ο David Coverdale και η παρέα του για το ελληνικό κοινό: άλλωστε, τόσο η θρυλική φωνή του Coverdale, όσο και η απίστευτη ενέργεια που βγάζουν οι Whitesnake επί σκηνής εγγυώνται μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία.Στις 6 Ιουλίου, οι Whitesnake θα μας παρουσιάσουν ένα show–ανασκόπηση της υπερ-επιτυχημένης καριέρας τους, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους (“Here I Go Again”, “Is This Love”, “Fool For Your Loving”, “Still Of The Night”, “Now You're Gone”, κλπ), αλλά και κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους με τίτλο “Forevermore”, ο οποίος κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου.FIREWINDΗ κορυφαία ελληνική metal μπάντα θα εμφανιστεί στο 2310 Festival, για να μας δείξει γιατί είναι περιζήτητη από τόσα μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης (Γαλλία, Βέλγιο, Τσεχία, Μεγ.Βρετανία, κλπ). Η απαράμιλλη τεχνική του Gus G (για την οποία, άλλωστε τον διάλεξε και ο Ozzy για το δικό του συγκρότημα), τα καταιγιστικά riffs αλλά και η πρωτοτυπία των συνθέσεών τους, τους έφερε δικαίως στο στερέωμα της διεθνούς metal μουσικής. Μετά από 6 εξαιρετικούς δίσκους, οι Firewind βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους και δικαίως απολαμβάνουν την διεθνή καταξίωση.

Αναδημοσίευση απο spicyentertainment.gr

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

In Flames:“Sounds Of A Playground Fading” new album


Swedish metallers In Flames will release their tenth album, “Sounds Of A Playground Fading” , via Century Media Records on the following dates:

Germany, Austria, Switzerland, Norway: Friday, June 17
Finland, Hungary: Wednesday, June 22
Spain, Italy: Tuesday, June 21
Rest Of Europe: Monday, June 20
North America: Tuesday, June 21
Australia, New Zealand: Friday, June 24

13 songs were laid down for the CD, which was recorded at the band’s If Studios in Gothenburg with engineer Roberto Laghi ( Hardcore Superstar , Lok , Sonic Syndicate ).

'Sounds Of A Playground Fading' tracklisting:


1. 'Sounds Of A Playground Fading'

2. 'Deliver Us'

3. 'All For Me'

4. 'The Puzzle'

5. 'Fear Is The Weakness'

6. 'Where The Dead Ships Dwell'

7. 'The Attic'

8. 'Darker Times'

9. 'Ropes'

10. 'Enter Tragedy'

11. 'Jester’s Door'

12. 'A New Dawn'

13. 'Liberation'

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

PAOK F.C. theme for iphone


Κόντρα στην θεματολογία του blog, για τους φίλους του ΠΑΟΚ και του iphone, προσφέρω ένα ωραίο - θέλω να πιστεύω - ασπρόμαυρο θέμα.
http://rapidshare.com/files/455889641/paoktheme_1_.rar


Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

THE HAUNTED: 'Unseen' First-Week Chart Positions Revealed


"Unseen", the seventh studio album from Swedish metallers THE HAUNTED, has registered the following first-week chart positions:

Sweden: #5
Finland: #26

The Swedish chart position marks the highest chart entry ever in THE HAUNTED's home territory.

"Unseen" was released on March 22 (one day earlier internationally) via Century Media Records. The CD was once again recorded with longtime producer Tue Madsen (MOONSPELL, DARK TRANQUILLITY, GOREFEST, SICK OF IT ALL) at his Antfarm Studio in Århus, Denmark.

In addition to the regular CD as well as a limited LP version (180-gram black vinyl with the full album on CD as bonus!) and the digital download format of the record, a very special limited edition (pictured on top!) of "Unseen" was released in Europe as a silver-foil-wrapped digipak, including not only classy packaging and extended artwork but also three bonus audio tracks: The brand new song "Attention" as well as radio-session live versions of the tracks "The Reflection" and "The Fallout".

Regarding the "Unseen" cover artwork, which can be seen below, THE HAUNTED said, "The artwork design was made by our friend Frode, who also did the art for [2004's] 'rEVOLVEr'. We really like his design aesthetic, and he seems to come up with something unique every single time."

"Unseen" track listing:

01. Never Better
02. No Ghost
03. Catch 22
04. Disappear
05. Motionless
06. Unseen
07. The Skull
08. Ocean Park
09. The City
10. Them
11. All Ends Well
12. Done

source: blabbermouth.net