Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

VARG VIKERNES





Έτοιμο το νέο Burzum album! Βρέ καλώς τα παιδιά....
Μετά λοιπόν απο 11 χρονάκια και διάφορα ''τεχνικά'' προβλήματα (φυλακές,απαγωγές-παρεξηγήσεις κ.α.), ο φίλτατος Varg Vikernes κυκλοφορεί τo "Βelus",όνομα εμπνευσμένο απο μία αρχαία Ευρωπαική θεότητα του ηλιακού φωτός και της αθωότητας.
Το όγδοο album των Burzum, όπως μας είχε προειδοποιήσει ο Varg, θα έχει τον ήχο και την μουσική του "νέου έργου"(new opus). Θα είναι δε αρκετά διαφορετικό απο τα μνημειώδη "Hvis lyset tar oss"και "Filosofem",αλλά θα έχει τόση δύναμη όση του χρειάζεται, για να διατηρήσει τους Burzum στη κεφαλή της metal/black metal σκηνής.
Ο ίδιος δήλωσε ότι η φιλοδοξία του, είναι να δημιουργήσει κάτι που θα ακούγεται για χρόνια και δέν θα κουράζει τους ακροατές. Επίσης τόνισε οτι δέν έχει πρόβλημα να συνδέει ο κόσμος το όνομα "Burzum" με το black metal, αλλά δέν βλέπει τον λόγο να πρέπει να βάλει ταμπέλες στο "Belus". Παραθέτω το τελευταίο κομμάτι της δήλωσής του.
" Νομίζω ότι το Belus ξεπερνά μουσικά, όλες τις υπάρχουσες κατηγορίες, αλλά αν είμαι υποχρεωμένος να επιλέξω μία, αυτή είναι απλά το metal ".

TRACKLIST
i. Lukans Renkespill
ii. Belus' Doed
iii. Glemselens Elv
iv. Kaimadalthas' Nedstigning
v. Besoek til Kelio
vi. Alvenes Dans
vii. Alvegavene
viii. Sverddans
ix. Keliohesten
x. Morgenroede
xi. Belus' Tilbakekomst